2018

 

Už po jedenácté jsme společně vyběhli! Ať už po kopcích v okolí Vsetína, tak po cyklostezce kolem Bečvy či na dětských tratích se i letos sešla slušná účast, ačkoli byla mnohem nižší než v předchozích letech. Neměli jsme totiž zázemí v centru Vsetína, ale u hřiště v Janové, nerozdávali jsme medaile a trička a navíc jsme na poslední chvíli měnili termín. Ale i tak se vás na start  postavilo 263!

 

Kompletní výsledky najdete na odkazu ZDE

Fotogalerie Milana Muchy (264 foto)

Fotogalerie Zdeňka Krcháka (44 foto)

Fotogalerie Zdeňka Piňose (88 foto)

Fotogalerie Josefa Holce (565 foto)

 

Austin MINI běhy se letos běžely na okruhu kolem fotbalového hřiště. Běželo se za chladnějšího počasí, ale na běh v ideálních podmínkách. Na start se postavilo 114 dětí napříč kategoriemi a svedlo dramatické bitvy o medaile, které v cíli dostali stejně všichni 🙂

Hlavní závody pak odstartovaly do slunečného a příjemného počasí těsně po poledni. Nejkratší čtyřkilometrovou trať zvládli nejrychleji Adam a Robert Janíčkovi z Lysé pod Makytou, mezi než se vklínil jen Jiří Kovář. Výsledkovou listinu pak uzavřel pan Andrej Kusendra s ročníkem narození 1937!!!

Desítku O pohár starosty města Vsetína, která se letos běžela v opačném směru (tedy z Janové na Vsetín a zpět) zaběhla nejrychleji trojice Jirka Kubíček, Milan Zvonek a Lukáš Švestka, kteří se jediní dostali s časem pod 35 min.

Horský běh letos měřil 18 km a díky přesunu do Janové měl pozměněnou podobu. Do terénu se vbíhalo záhy po startu a po prvním stoupání na hřeben se pak běželo více méně po rovině či z kopce. Tradičně trasa nabízela nádherné výhledy a díky počasí byly i ideální podmínky… Výsledkovou listinu opanovali běžci v dresech Valachbajk týmu, kteří do cíle doběhli v pořadí Martin Hečko, Ondřej Minařík a Tomáš Minařík.

Rádi bychom vám všem tímto poděkovali za účast!